Politica de retur

Ne dorim ca dvs sa fiti satisfacuti de produsele pe care le achizitionati de la PINK Lemonade.

 

Dupa cum se poate observa in cadrul site-ului nostru, produsele noastre variaza, astfel ca si politica de retur va fi diferita in functie de natura fiecarui produs.

 

Pentru inceput, in ceea ce priveste produsele de patiserie, data fiind natura lor perisabila avem cateva restrictii in ceea ce priveste returul acestora.

 

In cazul in care produsul/produsele achizitionate au fost deteriorate in timpul transportului, avem rugamintea sa ne trimiteti o poza cu produsul deteriorat in cadrul ambalajului original (in termen de 12 ore din momentul primirii coletului) si va vom schimba produsul. Aveti dreptul sa beneficiati intocmai de produsul achizitionat.

 

De asemenea, daca din alte motive sunteti nemultumiti de produsele noastre de patiserie achizitionate, va rugam sa ne anuntati imediat pe mail (la adresa: contact@pinklemonade.ro) in termen de cel mult 12 de ore din momentul primirii acestora si va vom schimba produsul ori va vom permite sa achizitionati alt produs care este comercializat la acelasi pret ori va vom returna valoarea comenzii in termen de 14 zile lucratoare (in functie de dorinta dvs). Mentionam obligativitatea de a ne informata despre dorinta de a returna produsele achizitionate in termen de 12 de ore din momentul achizitionarii si sa aveti in vedere ca doar produsele care sunt necorespunzatoare consumului vor fi supuse policitii de retur. 
 

 

Subliniem situatia specifica referitor la faptul ca nu avem stocuri pentru produsele de patiserie. Tot ceea ce comercializam este proaspat, fiind produs doar in urma comenzii dvs exprese. Produsele noastre se produc artizanal cu cel mult 24 de ore inainte de a va fi livrate. Va rugam, asadar, sa aveti in vedere acest aspect in cazul in care va razganditi si doriti sa renuntati la comanda, inainte de a va fi livrata.

 

 

Atentie: produsele noastre de patiserie nu contin conservanti, astfel ca va recomandam sa le consumati in termenul de garantie indicat in cuprinsul etichetei.

 

In ceea ce priveste celelalte produse (indicam cu titlu exemplificativ indulcitorii naturali) aratam ca in conformitate cu dispozitiile ORDONANTEI DE URGENTA nr. 34 din 2014 beneficiati de perioada de 14 zile de a returna produsele (de a va retrage din contract conform ORDONANTEI DE URGENTA nr. 34 din 2014) fara sa justificati decizia, urmand sa trimiteti produsele in atentia noastra (la adresa indicata pe site), suportand costurile transportului si eventuala diminuare de valoare a produselor rezultata din folosirea/manipularea acestora.

 

Cu toate acestea, tot in conformitate cu ORDONANTA DE URGENTA nr. 34 din 2014 sunt exceptate de la dreptul de retur situatiile in care sunt furnizate produse susceptibile a se deteriora sau a expira rapid ori sunt furnizate produse sigilate si nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si au fost desigilate de client (consumator). Motivele, pe care suntem siguri ca le intelegeti, sunt urmatoarele:

 

-       produsele desigilate atesta faptul ca au fost contaminate, iar noi nu le mai putem reintroduce in ciclul de comercializare;

 

-       produsele folosite nu se pot transmite altor client intrucat nu mai reprezinta un produs nou;

 

-       produsele cu ambalaje sau etichete deteriorate nu atesta faptul ca produsul respectiv este unul nou, evidentiind in schimb ca integritatea sa materiala a fost afectata.

 

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursata in termen de 14 zile lucratoare de la data inregistrarii cererii de retur in contul bancar specificat de catre client, fara a fi percepute comisioane pentru aceasta rambursare. In cazul in care nu se poate efectua rambursarea intr-un cont, veti fi contactat pentru a se stabili o alta metoda de rambursare.

 

Nu acordam, asadar, retur pentru produsele care au fost folosite, muscate, zgariate, rupte sau uzate, deteriorate dupa receptionarea lor sau daca au facut obiectul unor operatiuni de modificare din partea clientilor. Toate produsele trebuie returnate in starea lor initiala. 

 

Va multumim!

PINK Lemonade