Despre noi

SUNTEM DIFERITI, DAR IMPARTASIM ACELEASI VALORI.

 

Bine ai venit pe website-ul PINK Lemonade.

Numele meu este Marian Banateanu, fondator al magazinului PINK Lemonade. Fiind o pagina cu rol de prezentare, voi alege sa iti "povestesc" mai mult despre filosofia noastra si mai putin despre produsele noastre, lasandu-te pe tine sa le descoperi pe website.

Magazinul nostru reprezinta o afacere de familie, care, prin specificul produselor vandute, pune accentul pe autentic si traditie, evidentiind viziunea noastra asupra modului in care privim viata. Iubim ceea ce facem si credem cu convingere ca munca noastra este indisolubil legata de clientii nostri, de experienta pe care dorim sa o oferim.

Noi oferim o alternativa sanatoasa la produsele comerciale cu care esti ademenit zilnic si iti punem la dispozitie atat produse proprii homemade (din sfera brioselor si biscuitilor, dulceturilor si siropurilor care respecta traditia musceleana), cat si produse apartinand producatorilor locali. Te rugam sa citesti lista ingredientelor produselor noastre (care se regaseste atasata fiecarui produs prezent pe site) si vei intelege imediat despre ce vorbim.

In privinta produselor homemade suntem determinati sa utilizam doar ingrediente sanatoase, naturale, fara a apela la falsitatea conferita de aditivi si conservanti alimentari pentru a le da culoare, gust ori pentru a le conserva. Asadar, fara a fi lipsiti de modestie, urmarim ca in fiecare produs oferit sa regasesti ingrediente proaspete de inalta calitate, pentru a-ti oferi o experienta memorabila. Intr-o lume a “imaginii”, noi punem accentul pe “continut” – si de aceea suntem increzatori ca vei aprecia gustul produselor noastre. Clientii care au gustat produsele noastre ne-au spus ca au un gust special, unic.

Produsele locale au fost atent selectionate pentru a ne asigura ca nu vei intra in contact cu falsuri si ca vor raspunde nevoilor tale.

Daca iti doresti un mod de viata simplu, nesofisticat, orientat atat catre confort, cat si catre calitatea vietii, inseamna ca ai ajuns unde trebuia.

Magazinul PINK Lemonade nu este doar un “boutique store” de unde sa iti comanzi produsele – noi urmarim sa demonstram ca “nu tot ceea ce este bun ingrasa”, astfel ca produsele noastre vizeaza atat zona de rasfat a vietii, cat si un mod de viata sanatos, constienti fiind de faptul ca exista si alte aspecte ale vietii (familie, prieteni, timp dedicat relaxarii) pe care sa pui accentul in afara de munca. De ce rasfat? Pentru ca atunci cand rasfeti pe cineva ii spui: “te iubesc” / “imi pasa”.

Plecand de la ideea ca si tu apreciezi valorile prezente in viata ta (familie si prieteni, timp liber, libertate, siguranta), dorim sa te ajutam sa aduci un zambet in plus in viata ta si a celor dragi. Noi iti punem la dispozitie gestul pentru a transmite un mesaj sau pentru a schimba o atitudine. Noi te ajutam sa arati ca iti pasa.

Ne bucuram ca ne-ai gasit in acest imens ocean virtual si, daca impartasesti credinta noastra ca un desert sanatos trebuie neaparat sa aiba si un gust deosebit, te invitam sa savurezi produsele noastre pentru a te convinge ca declaratiile anterioare sunt reale. Speram ca in timp ce te vei bucura de produsele noastre vei deveni reflexiv cu viata ta, te vei apleca asupra revalorizarii relatiilor in care esti implicat si vei reconsidera ideea de munca actuala (consumatoare de timp si energie).

Apreciem parerea ta despre conceptul proiectului nostru si, in limita timpului disponibil, te invitam sa ne transmiti un constructiv feed-back, in vederea imbunatatirii produselor si serviciilor noastre.

Poti tine legatura cu noi si pe Facebook sau pe Twitter.

 

Multumim ca ne esti aproape!

Marian Banateanu