Metode de plata

Doar persoanele care au împlinit varsta de 18 ani vor putea comanda.

 

Pretul de vanzare al produselor este cel in vigoare la momentul plasarii comenzii, fiind exprimate in LEI (RON) si includ TVA.

 

 

Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

 

 

-          plata on-line cu cardul bancar. Daca se alege aceasta modalitate de plata, veti fi directionat catre o Pagina de Plata securizata. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat optiunea de plata on-line.

 

 

-          plata prin ordin de plata – se platește la banca prin ordin de plata, iar comanda va fi trimisa ulterior confirmarii platii.

 

 

-          plata ramburs – se platește persoanei care livreaza comanda în momentul primirii acesteia.

 

 

Produsele noastre sunt insotite de factura.

 

 

In momentul in care finalizati comanda veti primi pe e-mail o factura proforma care atesta valoarea comenzii dvs.

 

 

Aratam ca DARK PINK SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul dvs bancar, acestea fiind procesate direct prin intermediul sistemelor securizate ale furnizorului de servicii de plati on-line - MOBILPAY. Acest procesator de carduri bancare are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi pentru a investiga oricare tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

 

 

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in LEI. In cazul platii prin card bancar, DARK PINK SRL va debita contul curent al clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta in urma confirmarii Comenzii. In cazul platii in numerar, DARK PINK SRL va primi sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate si eventuala taxa de livare prin reprezentantul firmei de curierat sau prin reprezentantul DARK PINK SRL dupa livrarea comenzii.

 

 

In cazul platilor on-line DARK PINK SRL nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de LEI. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

 

 

 

 

Va multumim!

 

PINK Lemonade